loader image

Supporter

Medan våra medlemmar gör fantastiska kostymer och tar all äran för att de ser coola ut på evenemang, skulle vi inte kunna göra det utan våra hängivna supporters.

Supporters
Supporter in our stand
A Supporter with a Trooper

Vad är en supporter?

Supporters samarbetar med oss ​​på evenemang och vad som behövs för att evenemanget ska fungera smidigt.

Oftast hittar du dem i vår monter när du fotograferar eller pratar med allmänheten. Du kommer att höra dem be folk att ge plats när vi paraderar genom ett evenemang (de är LJUDLIGA!!!).

I allmänhet kommer de att se till att alla har det bra ute på evenemangsgolvet.

Det som inte syns så mycket är hur upptagna de är bakom kulisserna. De hjälper oss att komma i kostym, hjälper trupper som har skadat sig själva eller skadat sina kostymer, organiserar våra parader, springer för att hämta extra bläck när det tar slut.

 

Säg det, de gör det!

Supporters goofing around
Supporters with our Troopers

Bli en Supporter

Att bli supporter är ett bra första steg. Du behöver ingen kostym, allt du behöver är ett leende och en rolig attityd. Kolla in kalendern, hitta ett evenemang nära dig och ta kontakt med dina lokala trupper. De kommer då att vägleda dig.

Om du planerar att gå med i Swedish Garrison då, förutom att hjälpa oss på eventet, kommer du också närmare kostymerna än någon annan och, om du frågar mycket snällt, kanske till och med kan testa några av kostymerna så att du kan bestämma vilken som passar dig bäst innan du köper något.

Naturligtvis blir inte alla supporters medlemmar i Swedish Garrison, men det gör dem inte mindre värda för oss.

Våra underbara supporters gör hela våra liv så mycket enklare och vi skulle definitivt inte vilja gå tillbaka till trupp utan dem!

Från djupet av våra hjärtan, tack till alla som ger upp sin tid så villigt!

Supporters lifts us up!
Supporter and Tie Fighter Pilot dancing