loader image

Vad vi gör

Vi bygger kostymer och rekvisitor

Vi ägnar all tid åt välgörenhet

Vi ger andra glädje

Vad vi faktiskt gör

Vi deltar i alla möjliga evenemang från stora kongresser till små födelsedagsfester och självorganiserade möten och rustningsfester.

Våra medlemmar får inte betalt för sitt framträdande. Istället ber vi eventvärdarna att hjälpa oss med vårt välgörenhetsarbete. Det kan vara genom att ha en monter på större evenemang där allmänheten kan få sitt foto fotat hos oss eller en direkt donation till mindre evenemang. Det finns inget fast pris men vi sätter alltid ett barns lycka före en högre avgift.

Här är bara några exempel på vad vi hittar på…

Sjukhusbesök och barnorganisationer

Mycket av vårt arbete går till välgörenhet, och fokus är ofta barn.

Scifi och filmkonvent

Du har förmodligen sett oss på någon av sci-fi-kongresserna, Comic Cons eller lokala filmrelaterade konvent – om det är något vi kan relatera till så finns vi där!

Convention
Convention
Convention

Filmpremiär

Om vi ​​har (eller kan göra) kostymerna från en ny film så försöker vi alltid närvara vid premiären. Ibland är det en tjusig galavisning med kändisar och massor av media men oftare gör vi bara vårt bästa för att få fram ett leende till folket som går på bio.

Premiere
Premiere
Premiere

Firar speciella tillfällen

Vi älskar att vara en del av DINA speciella tillfällen: födelsedagsfester, bröllop, årsdagar etc. Har du något speciellt evenemang på gång? Varför inte lägga till några karaktärer för att få den till liv?

Special Occasion
Special Occasion
Special Occasion

Företagsevenemang

Om ditt företag firar 10 år, öppnar ett nytt kontor eller har en höst kick-off kan vi sätta den extra kryddan på eventet. Tänk dig bara att ha några stormtrupper som vaktar ingången, Darth Vader som klipper bandet eller Boba Fett som lurar i omgivningen!

Company Event
Company Event
Company Event

Stöttar kändisar

När kändisar och skådespelare träffas och hälsar på kongresser blir vi ofta ombedda att dyka upp för att förgylla dagen ännu mer.

Supporting celebrities
Supporting celebrities
Supporting celebrities

Filmplatser

Om möjligt, försöker vi besöka några av platserna där filmerna spelades in.

Film locations
Film locations
Film locations

Byggdagar

Vi träffas regelbundet för att tillbringa lite tid tillsammans och arbeta med våra kostymer, robotar och rekvisita. Vi hjälper varandra och människor som vill vara med oss ​​så mycket vi kan. Vill du vara med, kontakta oss gärna!

Armour Party
Armour Party
Armour Party